2010. március 30., kedd

Mostanában nálunk



Néha alig tudok levegőt venni, annyira rohanósak a napok. Igyekszem hálás lenni Istennek, hogy megengedi, hogy végezhessem feladataim. Az elmúlt hetekben férjemnek ismét volt egy műtéte, aztán Úrvacsoraosztásra készültünk. Jó volt találkozni a Kovács családdal. Az Úrnapi istentisztelet, Úrvacsoraosztás után a délutáni alkalom különleges volt. Eljöttek a petrozsényi román testvérek. Én a lányaimmal voltam elfoglalva, így nem vettem részt a délutáni alkalmon, de jó volt a gyülekezeti terembe bekukkantva látni az új arcokat. Közben a gyerekszoba megtelt lányokkal.
Hétfőn hajnalban indultunk Marosvásárhelyre. A Molnár családot is meglátogathattuk. Nagyon aranyos a kis Zsuzsa. Ügyesen beszél. A lányaink nagy szemekkel néztek fel rá és próbálták utánozni, amit tett. Kiszedték a varratokat Csaba sebéből-hála az Úrnak egyel kevesebb daganat.
Visszaérkezve ismét zajlik az építkezés. A terasz beüvegezése, a padlás szigetelése, burkolása.
Most itt van apósom, sokat segít a munkálatokban.
Közben kertészkedtünk...Sok segítség volt a kert felásásánál. A magok elvetésénél, a virágoskert rendezésénél is volt segítőm. Köszönöm.
Néhány napja voltam először sétálni a lányaimmal. A közelünkben egy csodálatos kis eldugott park van. Eddig a lányok pihenőideje alatt végeztem a házimunkát vagy épp olvasgattam. Úgy látom azonban, hogy a lányoknak is szükségük van a kiruccanásra. Boldogan csodálkoztak rá az őket körülvevő világra.


A Kovács lányok igazi pesztrának bizonyultak.