2010. december 16., csütörtök

Az első román nyelvű Református Presbiteriánus Bibliaóra Vulkánban, amiért annyit imádkoztunk. Nagyon hálásak vagyunk Istennek ezért a lehetőségért. A magyar nyelvű Bibliaórák résztvevői leggyakrabban csak nők...




Ebédkészítés közben, míg a lányaim alszanak, néhány képet töltök fel a dec. 2.4-ig tartó evangélizációs alkalmakról, a vendégek ittlétéről, (az Úrvacsoraosztásról sajnos nem készült kép). Hiányoztak a Kovács lányok és Sára, ám örültünk Ferenc, Ilike, Júlia meg Zsigmond Laci ittlétének. A lányaink azóta is emlegetik a bátit(bácsit), Ilit meg Júúúcsit. A tagok, leendő tagok és a gyülekezet látogatói alaposan kivették részüket a munkából...mint MINDIG! Segítettek a gyülekezeti terem takarításában a rossz idő meg betegségeik ellenére is, sütöttek az evangélizációs alkalmakra, vendégeket fogadtak...és buzgón imádkoztak.
Nagyon hiányoltuk Pataki Irénke nénit, aki októberben halt meg (a hit szemeivel nézve:ment haza mennyei Atyjához). Beteges, idős néni volt (igyekszek képet keresni róla és feltölteni), aki buzgón imádkozott nem csupán közvetlen környezetéért. Hiszem, és hinni akarom, hogy már határtalanul boldog Istennél, Aki minden könnyet letörült szemeiről, ígéretei szerint.