2012. december 27., csütörtök

Isten kegyelméből tudtunk énekelni Istenünkről és az emberek hallhatták Isten szavát egy rövid igehirdetés által is szombat este. Első próbálkozásra úgy véljük nagyon jó volt, bár a hideg eléggé csípte kezeinket...hát nem épp gitározni való idő volt, az biztos. Az igehirdetés alatt jól jött Bényi Klári néni kesztyűje ...egészen bemelegedett a kezem ahhoz, hogy folytatni tudjuk az éneklést. Az elektromos gitár is megfelelőbb lett volna, mint az akusztikus, amely nekem volt. A mikrofon használatát is kitapasztaltuk közben. Levontuk a következtetéseket és igyekszünk változtatni a legközelebbi alkalommal.
A hideg miatt a Kacsó család ajánlotta fel házát a gyerekeinknek. Ilona és Negrea Annuska voltak a pesztrák. Kissé aggódtam, hogy mi lesz Izsákkal nélkülem, de hála Istennek jól feltalálta magát.
Isten legyen áldott ezért az alkalomért, itt Vulkánban. Reméljük Isten megáldja az elszórt magvakat és kikelnek majd kellő időben gyümölcsöket hozva...és reméljük, hogy még lesz alkalom, amikor újra beszélhetünk Szabadítónkról! Köszönjük az imákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése