2009. augusztus 1., szombat

RebekAnna

Rebeka

és Anna













Ismét csak ennyire futja az időből. Sokáig nem volt netkapcsolat...jó volt. Legalább nem kísértett és figyelni tudtam a gyerekekre és a mindennapi teendők végzésére. Petra kedves! Valóban van tennivaló. Csaba nagyon sokat segít így van szabadidőm is és nem vagyok teljesen kimerülve. A két gyerekkel nem mertünk volna táborba menni. Mindig valamelyik külön figyelmet igényel. Anna az elején elég sokat sírt, valószínűleg a pocija fájt. Csaba volt a gyerektáborban és a munkatársi táborban. Én addig a gyerekekkel a szüleimnél voltam.
A fennti képen két és fél hónaposak. Most már nagyobbak, izegnek, mozognak. Rebeka kedvenc szórakozásai közé tartozik, hogy a kiságyában keresztbe fordul, kidugja két kis lábát a rácsokon. Nagyon élvez hasra fordulni, két kezecskéjével felnyomni magát, amennyire csak bírja és fejét jó magasra feltartani. Gyakran "bizalmas beszélgetéseket folytatunk", miközben szopik. Annácska nagy előszeretettel mászkál és hallatja a hangját: sikoltozik, gyakran madárkaként csicsereg. Még jelentkezem. Szeretnélek olvasni benneteket! Petra, rólatok hol találok képeket?

2 megjegyzés:

  1. Orvendek hogy ujbol jelentkeztel, s meginkabb hogy jol vagytok.Aranyosak a kicsik.

    VálaszTörlés
  2. Milyen édesek a babák:))). A mi lányaink között csak 1 év a különbség, kb. 1 évig nagyon nehéz volt. Sokszor emlegettük a férjemmel, hogy milyen mozgalmas lehet azoknak a szülőknek az élete, akiknek ikreik vannak. Vigasztaljon az a tudat, hogy nagyon gyorsan elrepülnek ezek az évek... és most a legédesebbek a drága babák. Sok erőt kivánok neked!

    VálaszTörlés